Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Leveranstiden förlängs på grund av omlokalisering. Förväntad leveranstid: 5-7 vardagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 21%

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara Gift Set (Limited Edition)

414,00 sek
323,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

powered by google translate

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara Gift Set (Limited Edition) är en uppsättning som du är garanterad majestätiska långa och överdådigt fulla ögonfransar.

Inkluderar:

- 1 st. Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline 01 Svart Svart 7,2 ml
- 1 st. Helena Rubinstein Powercell Ungdomskläder Ögonvård 3 ml
- 1 st. Helena Rubinstein Alla Mascaras Komplett Eye Make-Up Remover 50 ml

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline 01 Black Black är en super fin mascara från vacker, exklusiv Helena Rubinstein. Denna mascara kommer att göra ögonfransarna se längre och med en fantastisk volym. Lash Queen har en exklusiv borste med nylonhår i två olika längder. Borsten ger perfekt separering till fransarna och ger en vacker och öppen look. Att använda denna vackra mascara kommer att ge dina ögon ett vackert och djurs utseende och varar upp till 24 timmar.

Helena Rubinstein Powercell Ungdomslåda Ögonvård är en lyxig anti-agingprodukt som är utformad för att ta hand om och skydda den känsliga huden runt ögonen. På bara 5 dagar ser huden ut mycket yngre eftersom den motverkar och balanserar de fina linjerna runt ögonen och gör huden mer levande och fräsch. Det motverkar också ögonens mörka rötter.

Helena Rubinstein All Mascaras Komplett Eye Make-Up Remover är en väldigt bra sminkborttagare, som effektivt och noggrant tar bort alla slags smink, även vattentät. Det är mjukt på huden och lämnar det fint mjukt.

Se allt från detta varumärke:

Loading...