Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ 7 LYXVARUMÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Embryolisse Beauty Secret Box (Limited Edition)

1 recensioner
552,00 sek
352,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

Embryolisse Beauty Secret Box är en härlig sampak med oumbärliga produkter från Embryolisse som kan användas av alla, oavsett hudtyp. Du får den fuktgivande och populära cremen Lait-Crème Concentré, som med sin rika formel har en mängd användningsområden, liksom ett kompakt pulver som ger huden den vackraste utstrålningen. Som tillägg innehåller detta paket också en fri pulverborste.

Värde: 530 kr.

uppsättningen innehåller:
- Embryolisk Lait-Creme Concentré 75 ml
- Komprimerat komprimerat komprimerat komprimering 12 gr
- Embryo-liknande pulverborste

Embryolisse Lait-Crème Concentré är en fantastisk produkt med ett brett utbud av applikationer. Cremen är rik på fettsyror och väsentliga näringsämnen som hjälper till att hålla huden i balans. Det ger fukt och näring, vilket gör huden elastisk, mjuk och mjuk. Alla tecken på torrhet reduceras med denna kräm och den krämiga konsistensen ger en silkeslen yta.

Embryonic Radiant Complexion Compact Powder är ett fint och kompakt pulver som ger den vackraste och naturliga glöden, samtidigt som man framhäver hudens egen utstrålning. Det är berikat med matredienser, vitamin E, loofaholja och lätta och fina pärlemorpartiklar. Se mer [här] (https://nicehair.dk/embryolisse-radiant-complexion-compact-powder-12-gr.html)

Se allt från detta varumärke:

Loading...