Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

3 FOR 2 PÅ FANTASTISKA MAKEUP-BRANDS | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Uniq One
Uniq One
Visar 1 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Hår Styling Produkter
Leave-in Spray
Hårtyp
Alla hårtyper
Färgad
Hurt
Normalt
Torr
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Reparation / Regenerating
Shine
Kön
Kvinnor
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Uniq One

Uniq One skapar helt unika hårvårdsprodukter. Andra märken lägger vanligtvis fokus på att skapa 10 produkter där var och en fokuserar på en särskild egenskap hos håret men Uniq One har istället valt att skapa en produkt som behandlar samma områden som annars skulle behöva fem olika produkter för att behandla.
De började med Uniq One All-in-One Treatment där du får allt i en behandling. Den verkar i både torrt och vått hår och behandlar alla hårtyper. Dess 10 egenskaper ger allt från glans och frizz-kontroll och volym- och UV-skydd. Uniq One All-in-One Treatment har verkligen visat att en universiell produkt passar alla och att man inte behöver en massa olika produkter för att få samma resultat.

Uniq Man har gjort ett shampoo och balsam där båda egenskaperna finns i en produkt. Du får den renande effekten av ett shampoo och den vårdande effekten av ett balsam - i en enda förpackning. Uniq Man passar alla hårtyper om du så har torrt, lockigt, fint eller tunnt hår.

De flesta som har provat Uniq One produkter har fallit pladask för dess enkla egenskaper. Det är sällsynt att få kombinationen av professionell produktkvalitet tillsammans med flera egenskaper i en produkt. Uniq One är inte bara för den lite lata men också för den som vill ha det bästa.

Loading...