Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ HUDVÅRD | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

men-ü
men-ü
Visar 4 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Ansiktsvård
Mask
Hårborttagning
RAKBORSTE
Rakkräm / gel
Hår Styling Produkter
Gelé
Leave-in Spray
Hud typ
Alla hudtyper
Fet hud
Kombinerat Skin
Normal
Hårtyp
Alla hårtyper
Innehåll
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Medel Hold
Shine
Volym
Kön
Till Män
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
men-ü Define & Shine 100 ml
202,00 sek
98,00 sek
men-ü Spray Fix 100 ml
217,00 sek
123,00 sek

men-ü

Köp dina Men-Ü produkter billigt här!****

Men-ü är ett märke som grundades i England. De är ett av världens snabbast växande märke för personlig hygien för män. De senaste 4 åren har de vunnit i stort sett alla internationella priser inom grooming för herrar. 

Men-ü produkter är utvecklade i samarbete med ledande herrfrisörer och barberare och bygger därför på kunskap och erfarenheter hos professionella yrkesmän. Produkterna innehåller endast noga utvalda ingredienser, bland annat från exotiska plantor som i den koncentrerade formen säkrar att produkterna ger önskad effekt på hår och hud. Men-ü produkter skiljer sig också från mängden rent fysiskt med sin optimala design. Men-üs produktemballage har en praktiskt storlek och en pump som ger den perfekta doseringen vid användning.

Kvalitet: Men-ü produkterna innehåller noga utvalda ingredienser, bland dem exotiska plantor. Den koncentrerade produktformeln säkrar att ingredienserna får den önskade effekten i håret eller på huden.

Loading...