Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Narciso Rodriguez Rouge EDP 30 ml

722,00 sek
614,00 sek
Mängd

Slutsålt

Finns även i dessa varianter

Beskrivning

Narciso Rodriguez Rouge EDP är en fantastisk parfym som kommer i ett enkelt och elegant injektionsflaska eftersom det i perfekt mening passar perfekt till den eleganta, eleganta och feminina kvinnan som tror att det enkla sättet att göra saker är att föredra. Den röda färgen symboliserar vanligtvis kärlek, passion och frestelse, och det är exakt vad denna EDP står för, tack vare sin fantastiska kombination av oemotståndliga anteckningar som går i perfekt harmoni med varandra.

Det första du kommer att lukta när du sätter på det är de vackra blommorna som, tillsammans med värmen av intensiv mysk, smyger runt kroppen och gör dig super nyfiken på vad den har mer att erbjuda. Det är i hjärtat av doften som de något tyngre och förföriska tonfiskbönorna spelar i och släpper en doft som är ovanligt när de paras med tuberos och apelsinblom. Avslutningsvis avrundas doften med de varma anteckningarna av cederträ, vetiver, sandelträ och söt vanilj som binder hela parfymen samman och ger ett enhetligt helhetsintryck som förstör alla sinnen. Om du är en modig, oberoende och klassisk kvinna som inte är rädd för att visa upp någon av din självgivande sida, är detta definitivt för dig.

Se allt från detta varumärke:

Loading...