Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 31%
Gratis frakt!

ghd V Gold Classic Max Styler

3 recensioner
2.253,00 sek
1.548,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

ghd Gold Max Styler

Den nya ghd Gold Max Styler är en uppdaterad version av den klassiska ghd plattången i en ny, mer strömlinjeformad design. Denna nya ghd plattång har en speciell nano-silver beläggning på värmeplattorna, som hjälper till att ge ett extra glänsande hår.

Denna plattång är speciellt bra för dig med lite tjockt och lockigt hår, då de breda plattorna kan platta större sektioner åt gången.

Tillverkad av ghd Gold Max

Den nya ghd Gold Max har ny design, vilket innebär att den är mycket mer strömlinjeformad än föregående ghd. Samtidigt förbättrar isolationen av tången, att den blir enklare och mindre varm på utsidan var du står.

Nya förbättrade värmeplattor

ghd Gold Max tång har nya guld värmeplattor som har blivit ännu mer strömlinjeformad och co-administrerade en nanosilverbeläggning, som säkerställer att plattången glider lätt genom håret. Fler och fler människor använder också sina plattänger för att skapa lockar och därför är plattorna på denna plattång extra rundade, så det är mer effektivt att göra vackra mjuka lockar i håret. Temperatur 185° C.

Ytterligare funktioner i ghd Gold Max

Liksom sin föregångare, ghd Gold Max inbyggd spänningsomvandlare som gör det möjligt att använda den var som helst i världen, oberoende av den spänning som finns i eluttagen. Dessutom finns också inbyggt viloläge funktion som automatiskt stänger av plattången efter 30 minuter om den inte har varit i bruk.

Se allt från detta varumärke:
Loading...