Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 49%
Gratis frakt!

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush

6 recensioner
2.034,00 sek
1.019,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

powered by google translate

DAFNI Hair straightening keramisk borste är den ursprungliga släta borsten. Den här revolutionerande borsten är gjord av keramisk beläggning av hög kvalitet och släpper håret på några minuter. Borsten är otroligt lätt att använda, och är perfekt för användning på en hektisk dag, där hårrätning behöver gå bra. Till skillnad från användningen av rätare där håret ska delas upp i små sektioner kan denna borste ta större delar av håret, i själva verket upp till 5 gånger så mycket hår som möjligt med rätare, vilket sparar mycket tid.

Borsten är 400 Watt, i motsats till andra liknande hala penslar, som har mycket mindre watt. Detta säkerställer både snabb uppvärmning och konstant temperatur. Baksidan är tillverkad av värmebeständig plast, vilket innebär att den inte överhettas och således inte brinner. Borsten stängs automatiskt av efter 15 minuter.

Det upprätthåller en konstant temperatur på 185 º C, vilket är den perfekta temperaturen för att sticka håret. På toppen av det lila borsthåret är spetsen svart och det är inte varmt så att borsten kan flyttas helt nära hårbotten utan att bry sig om att brinna i hårbotten. Borsten kommer att värma på mindre än en minut, och när det röda ljuset ändras till grönt, är borsten klar för användning. Om borsten behöver rengöras, kan den rengöras med en fuktig trasa. DAFNI Hair straightening keramisk borste ska endast användas i helt torrt hår.

Oavsett om du har vågor, lockar, elllerens fluffiga hår, kommer denna borste att släta ditt hår snabbt och försiktigt. Med denna släta borste har smidighet aldrig varit enklare.

Detaljer:

- Den ursprungliga släta borsten
- Med keramisk beläggning
- Lätt att använda
- Värm på mindre än 1 minut
- Ledningslängd: 2,2 meter
- 400 watt
- Värmebeständig plast på baksidan

Använd :

- Börja borsta ditt hår väl med en vanlig borste
Ta ett stort hår
- Håll dig vid nosspetsen och håll håret tätt mot borsthuvudet
- Kör borsten långsamt genom håret
Fortsätt genom hela håret

Se allt från detta varumärke:
Loading...