Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Leveranstiden förlängs på grund av omlokalisering. Förväntad leveranstid: 5-7 vardagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Sexy Hair
Sexy Hair
Visar 22 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårvård
Hårbalsam
Pumps
Schampo
Hår Styling Produkter
Gelé
Leave-in Cream
Leave-in Spray
Hårvax
Pomada Wax
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Färgad
Hurt
Kraftfull
Ringlad
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Lett hold
Medel Hold
Reparation / Regenerating
Shine
Stronghold
Volym
Innehåll
Glutenfri
Parabenfritt
Sulfatfritt
Storlek
Travel Size
XL-Storlek
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Smooth Sexy Hair Conditioner 300 ml
250,00 sek
175,00 sek
Style Sexy Hair Shaping Creme 100 ml
265,00 sek
186,00 sek

Med Sexy Hair är du garanterat att hitta de bästa produkterna för just dig oavsett din hårtyp och vilken stil du vill ha.

Sexy Hair blev på kort tid känt världen över genom sin "Big Red Can" och i dag är Sexy Hair en av de snabbast växande tillverkarna av skönhetsvård i branchen. Sexy Hair är kända för sina innovativa produkter som alltid håller vad de lovar. På så sätt är Sexy Hair alltid i framkant av vad som är hett och trendig just vid tiden samtidigt som de alltid håller bra och hög kvalitet på sina produkter.

I dag finns fler än 60 000 salonger i USA som säljer Sexy Hair och produkterna säljs i ytterligare 25 länder runtom i världen - däribland Sverige.

Sexy Hair grundades av Michael O'Rourke som har blivit dubbel världsmästare i hårstyling. I samarbete med L'Oréals tidigare President for Salon Division Jim Morrison är det som gjort för att bli ett kvalitativt och starkt varumärke.
Innan JIm påbörjade Sexy Hair var han mannen bakom Graham Webb och under sitt arbete hos L’Oréal var han också ansvarig för övertagandet av märkena Redken och Matrix. JIm öppnade dessutom en egen salong som blev utsedd till Salon of the Year i 2002.

Loading...