Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ MAKE-UP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Sexy Hair
Sexy Hair
Visar 3 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårvård
Hårbalsam
Hårtyp
Hurt
Kraftfull
Ringlad
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Reparation / Regenerating
Shine
Volym
Innehåll
Glutenfri
Parabenfritt
Sulfatfritt
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Med Sexy Hair är du garanterat att hitta de bästa produkterna för just dig oavsett din hårtyp och vilken stil du vill ha.

Sexy Hair blev på kort tid känt världen över genom sin "Big Red Can" och i dag är Sexy Hair en av de snabbast växande tillverkarna av skönhetsvård i branchen. Sexy Hair är kända för sina innovativa produkter som alltid håller vad de lovar. På så sätt är Sexy Hair alltid i framkant av vad som är hett och trendig just vid tiden samtidigt som de alltid håller bra och hög kvalitet på sina produkter.

I dag finns fler än 60 000 salonger i USA som säljer Sexy Hair och produkterna säljs i ytterligare 25 länder runtom i världen - däribland Sverige.

Sexy Hair grundades av Michael O'Rourke som har blivit dubbel världsmästare i hårstyling. I samarbete med L'Oréals tidigare President for Salon Division Jim Morrison är det som gjort för att bli ett kvalitativt och starkt varumärke.
Innan JIm påbörjade Sexy Hair var han mannen bakom Graham Webb och under sitt arbete hos L’Oréal var han också ansvarig för övertagandet av märkena Redken och Matrix. JIm öppnade dessutom en egen salong som blev utsedd till Salon of the Year i 2002.

Loading...