Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Decléor
Decléor
Decléor
Visar 48 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
Mattan (Flattening)
Ansiktsvård
Day Cream
Eye gel
Hud Lotion / Toner
Mask
Multifunktionella produkter
Nattkräm
Olja
Scrub / Peeling
Serum
Väsen
Ögonkräm
Kroppsvård
Bodylotion
Bodyscrub
Bodywash
Kroppsolja
Hårborttagning
Hår borttagning Tillbehör
Hand & Fotvård
Handkräm
Hårvård
Multifunktionella produkter
Cleanser
Cleansing Gel
Make-up remover
Micellära vatten
Rengöringsmjölk / Cleanser
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Fet hud
Kombinerat Skin
Mogen hud
Normal
Oren Hud
Stressad hud
Torr hud
Innehåll
Ekologiskt / Naturligt
Parabenfritt
Utan Färgämnen
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Anti-Age
Bristningar
Energizing
Firming
Fukt
Glow
Irritation/Klåda
Kylning
Lugnande
Mattan (Flattening)
Mörka cirklar
Pore minimering
Regenerating
Reparationer hud
Rodnad
Rynkor / tunna linjer
Kön
Kvinnor
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Decléor

Decléor Paris..."Den gyllene nyckeln" till skönhet. Balans, tilltro och respekt för både produkterna, kunderna och naturen, är Decléors vision.

Decléor har visat så goda resultat på alla hudtyper och hudproblem, att de utsetts som marknadens renaste och mest effektiva produkter. Kända och välkända kosmetologer rekommenderar hela tiden Decléor. Sortimentet består av högkoncentrerade, aktiva och växtbaserade ingredienser, inklusive unika aromatiska essenser från noggrant utvalda växter och örter. Decléor fungerar på alla hudtyper och uppnår väldigt bra resultat. De har inga artificiella dofter eller essenser, utan har endast naturliga växtbaserade dofter.

Decléor har mer än 35 års vetenskapliga erfarenhet, av användning av noga utvalda växtessenser, som ger energi till huden och får den i balans. Men själva det att utnyttja essentiella oljor har gjorts i tusentals år. Märket skapades i 1974, av kunniga yrkesmän inom hudvård, medicin, armoaterapi och akupunktur. Det var väldigt ovanligt för den tid att använda sig av aromaterapi, men redan i starten på 90-talet var det mer utbrett i hela Europa.

Det värdskända företaget L’Oréal, har sedan 2014 ägt Decléor Paris. L’Oréal äger väldigt många företag, som representerar världens ledande märken inom bl. a. hudvård och smink. Decléor Paris har ett aroma biblitek med otaliga essentiella oljor. Konsten är att sammankoppla dem, och därmed anpassa behovet för de olika hudtyperna och tillstånden. Här är de speciellt stolta över Aromaessence Serum, som just är skräddarsytt till detta. Produkterna är 100% naturliga, 100% aktiva och 100% tillsatsfria. Serum behandlar - dagcreme skyddar. Plantorna och örterna höstas med absoluta respekten för naturen, då de önskan är att bevara och skydda de naturliga ressurserna på bästa möjliga sätt. Det speciella förarbete som planterna gör, gör att det koncentreras 100 gånger fler monikyler än vid många andra metorder. På så sätt uppnår de det bästa från naturren. Produkterna innehåller en hög koncentration av unika aromatiska essenser från välvalda planter och oljor, så som lavendel, jojoba, citrusfrukt, magnolia och många, många fler. Produkterna är stort sett alla 100% naturliga och helt utan tillsatser.

De 200 olika monikylerna har alla inflytande på tolerans, doft och effektivitet. Decléor Paris är utsedda till att framställa marknadens renaste, och mest djupgörande produkter. Produkterna har visat goda resulstat på i stort sett alla hudtyper och hudproblem, därför rekommenderar flera utbildade kosmetologer Decléor. Alla produkterna verkar på djupet. Detta är nödvändigt för effektiva resultat.

Dessutom, är de utan tillsatt parfym - de essentiella oljorna har ju redan en fantastisk och ren doft. Huden är sammansatt av olika zoner, som kan ha olika karaktärer och behov. Din hudtyp är permanent, men din hudtillstånd kan variera allt efter vad, eller vilken miljö, du utsätter den för.

Om din hud är mjuk och fin, utan speciella orenheter, betecknas den som “normal”. Här är det därfor bra att gå efter en fuktgivande produkt, som skyddar mot de olika miljöeffekterna huden dagligen utsätts för. Exempelvis Decléor Life Radiance Double Cream and Gel. Har din hud däremot små porer och verkar torr och matt, kanske med flera markerade rynkor, har du var som går under “torr hud” och bär därför använda en fuktigande produkt, som samtidigt mjukgör huden, gärna med innehåll av goda plantoljor. Exempelvis Decléor Aroma White Brightning lotion till torr hud på kroppen.

“Fet hud” glänser, har stora porer och kan se mer grov ut. Här är det absolut att föredra en produkt UTAN hög koncentration av mineraloljor, då de kan verka tillstoppande av talg kanalerna. Decléor använder därför uteslutande plantoljor. Exempelvis Decléor Aroma Solution Energising Gel.

Det finns även begreppet “Bland hy” som kort sagt handlar om, at huden vid pannan, näsan och hakan ofta är mer fet och eventuellt mer oren än den kanske torra huden på sidorna och kinderna. Här är det viktigt att hitta produkter som kan hjälpa på hudens skillnader. Förslag kan du se på ovannämnda.

Huden kan också vara “känslig”. Detta ses genom att huden är tunn och känslig, och lätt blir röd och irriterad. Du behöver här milda produkter, som innehåller helande och lugnande ingredienser, exempelvis Decléor Aroma Harmonie Calm Delicate Milky Cream Fluid.

Har du börjat få små ålderstecken, som fina linjer och rynkor, brist på elasticitet och kanske pigmentering? Då är det en bra idé att gå efter Anti Age produkter, exempelvis Decléor Excellence Dark Spot Correcter Concentrate face and hands. Sist, men absolut inte minst viktigt; mäns hud, som generellt är grövre än kvinnors.

Samtidigt har mäns hud större tendens att få pormaskar och nedåtgroende hårstrån, som kan ge en obehaglig inflammation. Dessutom blir huden ofta mer sårig, uttorkad och känslig av rakning. Det är därför viktigt att välja ett barberingsprodukt, som motverkar uttorkning. Precis som det rekommenderas att ha en bra aftershade, som både rensar och lugnar. Exempelvis Decléor Men Skincare shave Perfector Serum.

Hos NiceBeauty.se har vi bara ett litet utplock av Decléors produkter, men efter att ha fått mer ingående kunskap kring dessa, har vi valt att utöka sortimentet inom kort. Fram tills dess har vi försökt att ha ett varierande utbud av Decléors sköna produkter, bland annat ovannämnda förslag. NiceBeauty.se önskar att du som kund, skal ha möjlighet att vårda huden, med de produkter som just din hud behöver, oavsett om det är kroppen, händerna eller ansiktet.

Loading...