Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Rengöring

Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Att ordentligt rengöra huden är viktigt för att huden ska kunna upprätthålla kroppens hälsa och välmående. Smuts, orenheter och bakterier i omgivningen som sätter sig på huden kan anses som attacker som kroppen måste ta hand om och motarbeta för att behålla hälsan. Genom att rengöra huden blir det enklare för huden att reparera sig och återfå styrkan att motstå "attacker" från omvärlden. 

Dermalogica gör rengöringsprodukter utan tvål som rengör effektivt. Rengöringsprodukterna innehåller också syrebalanserade ingredienser som gör att hudens naturliga barriär för att skydda sig förstärks. Denna barriär är viktig för att huden ska kunna skydda kroppens inre organ från den yttre miljön. Alla Dermalogicas rengörare är som sagt tvålfria, pH-balanserade och vattenlösliga så att de är enkla att använda men också snälla mot huden.

Utbudet på rengöringsprodukter är stort. Hitta den perfekta för dig genom att analysera vilken hudtyp du har och vilka behov du helst vill behandla. 

Loading...