Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ ALL HÅRVÅRD | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

RazorPit
RazorPit
Visar 1 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Hårborttagning
Hår borttagning Tillbehör
Kön
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
RazorPit Slide Pink
222,00 sek
148,00 sek

Razorpit - den världsberömda Razor Grinder
Razorpit är en dansk produkt som skapats av tre danska män som var trötta på att ständigt behöva kasta dyra rakblad som förslitits lika snabbt som de köptes. Efter mycket forskning och undersökningar fann de att orsaken till att bladen slets och blev så dåliga så snabbt var på grund av mikroskopiska spår av rakkräm/gel, tvål och döda hudceller. De satte igång att testa olika sätt för att motverka detta - och hittade lösningen genom rengöring/slipning genom friktion. Därmed föddes Razorpit.

Razorpit kommer att förändra din syn på rakning och dina kostnader för alltid. Då du tidigare var tvungen att slänga rakbladen och rakhyveln kan du med Razorpit fortsätta använda samma rakblad om och om igen. Razorpits blad har en livstid som är 6 gånger längre än andra rakblad och du kommer att kunna använda samma blad och hyvel för minst 150 rakningar. Detta gör att du både sparar mycket pengar och minskar miljöpåverkan - samtidigt som du får en bättre och närmare rakning varje dag.

Efter några rakningar är rakbladen täckta med mikroskopiska partiklar av hår, rakkräm/gel och döda hudceller. Då smörjer du Razorpit med lite skum och sedan drar du bladen över silikonunderlaget fram och tillbaka så att friktion skapas. Friktionen av rörelsen rengör bladet så att du kan använda den om och om igen. Upprepa proceduren 3-4 gånger och skölj därefter Razorpit och placera den med bladet uppåt så att den kan torka ordentligt. Därefter är du good to go!

Vem har inte befunnit sig i situationen då man måste raka sig och varit tvungen att använda ett gammalt rakblad och då rivit upp och irriterat huden? Med Razorpit behöver du aldrig känna den känslan igen. Razorpit kan användas med 95 % av de rakblad som finns på marknaden - inklusive Gillette som finns för både honom och henne.

Loading...