Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% PÅ SMINK OCH HUDVÅRD | KLICKA HÄR!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
OPI
OPI
Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

OPI är världens ledande specialist på exklusiva nagellack vilket innebär att du får ett nagellack med professionella kvaliteter. OPI är ett amerikansk företag som grundades av George Schaeffer på 1980-talet. Odontorium Products Inc., OPI, började med att tillverka produkter för tänderna men i och med upptäckten att produkterna fungerade för tillverkningen av lösnaglar bytte han namn till OPI Products Inc. och började inrikta sig på nagelbranschen tillsammans med sin svägerska Suzi Weiss-Fischerman. Affärerna tog fart och gjorde succé, år 1998 såldes 20 miljoner nagellack av OPI.

Nagellacken är enkla att applicera och ger ett hållbart och vackert resultat. OPI nagellack finns i en mängd olika nyanser och färger men de har också ett brett urval av underlack, topplack och nagellacksborttagning.

OPI gör ibland samarbeten med tv-series, filmer eller kändisar där det skapas exklusiva kollektioner av nagellack. Under 2011 gjordes ett samarbete mellan OPI och Keeping Up with the Kardashians. Kim, Kourtney, Khloé, Kris, Kendall och Kylie skapade Kardashian Kolors för Nicole for OPI. Kollektionen såldes exklusivt i ett urval av butiker och blev en enorm hit. Kollektionerna fortsatte att produceras i nya tappningar under våren och hösten av 2012.

Loading...