Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
GOLD

GOLD

Visar 5 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Hår Styling Produkter
Leave-in Spray
Hårvax
Clay Wax
Fiber Wax
Hårvård
Hårbalsam
Hårtyp
Alla hårtyper
Produktfunktioner
Mat Look
Reparation / Regenerating
Shine
Stronghold
Volym
Kön
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

GOLD är en modefokuserad och professionellt hårvårdsserie. Köp de exklusiva GOLD hårprodukterna här.

Produkterna är utvecklade och skapade av några av de ledande stylisterna i Skandinavien, som delar den samma vision för futuristiska hårprodukter. Miljövänliga produkter, som är multifunktionella, ger styrka och hållbarhet till att stötta dagens ständigt skiftande och krävande utseende.

Hårvårdsserien är skapad ut från deras personliga filosofi “Vi vågar att utforska för att skapa framtiden”. Inspirerade av det bästa från naturens doft och färger, samt matens struktur. Produkterna är för det mesta uteslutande framställt av naturliga och hållbara resurser, genom att använda rena eteriska oljor, plantextrakt och naturliga antioxidanter. GOLD, en välbefinnande vifta av produkter som är innovativa och funktionella.

I mars 2011 blev GOLD en komplett näringsrik, stylingserie för håret, bestående av 12 produkter som utgjorde basen för den lyxiga GOLD serie. GOLD vill alltid vara före modet, och leverera nya produkter till deras huvudserie, så som tiderna ändras. Hårprodukterna från GOLD täcker alla behov och alla hårtyper, både kort, långt, tunt, tjockt, torrt, fett, normalt hår osv!
De exklusiva formuler kommer till att sättet att använda hårprodukter idag. Så var beredd på att vara en del av den “Gyllene eran” för hårprodukter.

GOLD... Dansk kvalitet - Spansk kreativitet, utvecklat av Victor Moreno & Marco Sharif.

Loading...