Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% PÅ SMINK OCH HUDVÅRD | KLICKA HÄR!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Alterna
Alterna
Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Alterna är ett märke utöver det vanliga som ger extraordinära resultat, och garanterat tar fram det bästa i av ditt hår - direkt efter en användning!

Alterna har varit verksamma sedan 1997 och varit en pionjär för lyxig hårvård. De tror att naturliga ingredienser framför kliniska ingredienser, är det bästa för håret. Produkterna är Pure, Proven and Professional - rena, testade och professionella.

Pure - Alterna gör inte produkter som innehåller parabener, sulfater och ftalater eller några andra onödiga tillsatser.

Proven - med en hög standard levererar de vad de lovar. Alterna testar både råvarorna och de färdiga produkterna, innan de hamnar i din hand.

Professional - löftet om transformationer utan kompromisser håller de hårt vid. Kompetens och kunskap från professionella stylister har bidragit till att skapa lyxiga, kvalitativa och fungerande produkter som uppfyller de normer och krav professionella salonger och kunder har.

Alterna fortsätter att ligga steget före, och ta fram produkter som ger resultat ingen trodde var möjliga. Bamboo, Caviar, Hemp, Life Solutions, White Truffle och TEN är namnen på Alternas serier.

Loading...