Snabb leverans
1-4 arbetsdagar
Kundservice och rådgivning
Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 56%

OSMO Essence Berber Oil 100 ml

37 recensioner
Rek. pris 407,00 sek
Ditt pris 176,00 sek
Mängd
I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

powered by google translate

Osmo Berber Oil är en ny produkt från OSMO utformats speciellt för att bli torr, trist och tråkigt hår till liv. Berber Oil ger effektiv gnistrande glans, släta hår och ultra-mjuka utfall. Samtidigt bidrar denna lätta produkt bidrar till att minska hår torktid och ger ökad kontroll. Dessutom Osmo Berber Oil UV-skydd.

Osmo Berber Oil innehåller den unika arganolja, en olja, som i århundraden har varit känd och används för att förbättra hårets och hudens kondition. Arganolja är rik på vitamin E, och är en potent anti-oxidant, såsom en intensiv vård för torrt och skadat hår.

Osmo har bytt oljan och de gamla traditionerna med modern vetenskap och skapade en hår behandling för att skapa en hår behandling med styling effekt som har många positiva egenskaper.

Denna produkt är lätt att använda och är lämplig för alla hårtyper. Kan användas på vått eller torrt hår. Använd Osmo Berber Oil för både vård och styling, och få bra resultat.

  • Ger vård för skadat hår
  • Ger gnistrande glans och ultra mjuka resultat
  • Lättvikts Produkt
  • Minskar torktiden och ger ökad kontroll
  • Innehåller UV-skydd.

    Innehåller: Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, isopropylmyristat, Argania Spinosa, Kernal Oil (arganolja), Cocus Nucifera (Kokos) Olja, Persea Gratissima (Avocado) Olja, bensofenon-3, Parfum (Fragrance), eugenol, Cinamal, hexyl Cinnamal , Limonene, Citral, CI 26100, CI 21230.

Loading...