Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% rabatt på alla presentpaket och elektronik!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 24%
Gratis frakt!

Hugo Boss Bottled For Him Gift Set (Limited Edition)

1 recensioner
757,00 sek
568,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

Hugo Boss Bottled For Him Gift Set (Limited Edition) är en underbar presentask som innehåller en parfym och en deo-pinne i samma serie, så att du kan behålla din fantastiska doft. Denna ruta är för mannen som är ambitiös, som går upp på egen hand och som vill skicka en signal om att han vet vad han vill och vanligtvis också når målet. Skäm bort dig själv eller någon du älskar med en extravagant present.

Satsen innehåller:

- 1 st. Hugo Boss Bottled Men EDT 50 ml
- 1 st. Hugo Boss - Boss Bottled Deodorant Stick 75 ml

Hugo Boss Bottled Men EDT: är en läcker och mycket sensuell doft för män. Det är med härliga anteckningar av äpple, kanel, sandelträ. bergamot och olivträd. En underbar doft som gör varje man oemotståndlig. Se fullständig beskrivning [här] (https://nicehair.dk/hugo-boss---boss-bottled-edt-men-50-ml.html)

Hugo Boss - Boss Bottled Deodorant Stick: är en maskulin och mild deodorantpinne som riktar sig mycket väl till den mogna mannen. Denna deodorant innehåller t.ex. toppnoter av äpple, lime, citron och plommon, med hjärtnoterna kanel, mahogny och kryddnejlikor. Se fullständig beskrivning [här] (https://nicehair.dk/hugo-boss---boss-bottled-deodorant-stick-75-ml.html)

Se allt från detta varumärke:
Loading...