Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Vinn en Christian Louboutin-väska fylld med Miqura!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Gratis frakt!

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Gift Set (Limited Edition)

674,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Present Set är en underbar presentförpackning för den harmoniska mannen som vill luktas otroligt utan att göra det för mycket. Denna uppfriskande låda innehåller både en parfym och en aftershave-balsam i samma serie, så du ger ett perfekt helhetsintryck. Skäm bort dig själv eller en lyxkorg som säkert ger en ljus och förhöjd känsla.

Satsen innehåller:

- 1 st. Dolce & Gabbana Ljusblå Häll Homme EDT 75 ml
- 1 st. Dolce & Gabbana Ljusblå Häll Homme Aftershave Balm 75 ml

Dolce & Gabbana Ljusblå Häll Homme EDT 75 ml: är en citrus aromatisk sillluft. Den innehåller toppnoteringar med siciliansk mandarin, enbärbär, grapefrukt och bergamot. I hjärtslaget finns doftande anteckningar av rosmarin, brasilianskt rosenträ och peppar, avrundad i bottennoten med musk, salva och rökelse. Dessa anteckningar utgör tillsammans en maskulin och luftig Eau de Toilette.

Dolce & Gabbana Ljusblå Häll Homme Aftershave Balm 75ml: är en vacker och läcker aftershave-balsam som håller din hud frisk, kyld och välskötad efter avslutad rakning. Den har samma fantastiska och ikoniska doft som Dolce & Gabanna Light Blue EDT, så att du skickar ett perfekt helhetsintryck. Behandla dig själv och huden med denna vackra lotion som förstör dina sinnen och bryr dig om djupet.

Se allt från detta varumärke:
Loading...