Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Zenz Mineral

Zenz Mineral

Visar 12 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Färg
Brun
Mattan (Flattening)
Svart
Ansiktsmakeup
Bronzer
Foundation
Lös Powder
Rodna / Rouge
Ögonmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
ögonskugga
Mun
Läppglans
Makeupborstar
Ögonskugga Brush
Innehåll
Ekologiskt / Naturligt
Mineral makeup
Oil Free
Parabenfritt
Parfymfri
Utan Färgämnen
Produktfunktioner
Lös
Kön
Kvinnor
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Zenz Mineral Makeup - Professionell makeup med 100% rena naturliga mineraler.

Zenz Mineral är en bra make up serie av högsta och finaste kvalitet som endast tillverkas med de bästa och finaste ingredienserna. Zenz mineralsmink-serie består av lös mineral rouge, bronzer, ögonskuggor och foundation. Mascara, läppglans och penslar är också en del av de ekologiska Zenz Minerals.

Zenz Minerals naturliga pigment är rika på färg och håller länge på huden och ger en fin och naturlig finish. Produkterna är alltid fria från parabener, mineralolja, färgämnen, parfym, talk, vismut oxychloride, nanopartiklar, övriga oljor och dofter.

Zenz Minerals är lösa mineralprodukter som är mycket lätta att hantera och arbetas lätt in i huden och ger ett vackert och naturligt resultat. Sminkets naturlighet gör det enkelt att kombinera färger lite kors och tvärs. Produkterna är tuffa och resistenta och håller länge så att du inte behöver investera i nytt titt som tätt. Med Zenz Mineralsmink behöver du inte kompromissa med din makeup. Serien är ekologisk och har respekt för miljö och ekologi.

Loading...