Vichy

Enligt Vichy är ingenting omöjligt. Du kan uppnå den mest perfekta hyn oavsett vilken livsstil du lever efter eller hur gammal du är. Vichy är ett av de mest lyxiga varumärkena inom hudvård och säljs oftast exklusivt hos apotek. Men även vi på NiceBeauty.com är officiella återförsäljare av Vichy.

Vichy använder unika formler som består av de mest grundläggande principerna från den senaste forskningen och tekniska kunskapen. Vichys produkter har alla återfuktande egenskaper med hög teknologiska ingredienser och dermatologiskt testade. Vichy ger alltid en ren och fräsch känsla med härliga dofter och ger fina resultat och silkeslen hud.

I dagens klimat påverkas huden ständigt av förändringar och yttre faktorer. Därför är det viktigt att vårda och ta hand om huden ordentligt. Med Vichy förbättras hudens hälsa och behåller fukt och ger näring vilket ger en vacker, perfekt och återfuktat hy som strålar.

Vichy skapades av Dr Prosper Haller år 1931. Dr Prosper Haller var hudläkare och medicinsk chef för ett termisk behandlingshem i staden Vichy som ligger i Frankrike. Dr Prosper Haller skapade Vichy utifrån dermatologiska principer och var först med att skapa olika produkter för olika hudtyper. Idag är Vichys produkter en unik kombination av dermatologiska ingredienser och Vichy Thermal källvatten.
Vichy Thermal källvatten är helt naturligt fullt med goda mineraler och skapas i vulkanerna i Auvergne.
Källvattnet är på grund av dess dermatologiska egenskaper, med goda mineraler som skyddar, lugnar, återställer, återfuktar, tillför syre och återupplivar huden, vägen till skönhet. Historier om källvattnets egenskaper sträcker sig ända tillbaka till det första århundradet f.Kr där det upptäcktes av Romarna. Redan då såg man den lugnande och avslappnande effekten källvattnet hade på hyn.

Låt drömmen om den perfekta huden med Vichy Laboratoires bli verklig och köp dina Vichy produkter billigt här. Vi har ett brett utbud av Vichy och som alltid får du gratis frakt när du handlar över 499kr.

Vichy Dercos Aminexil Pro Men 12stk
Rek. Pris 1.026,00 sek
Ditt pris 935,00 sek
Vichy Dermablend Fluid Foundation 30 ml - Choose Color
Rek. Pris 324,00 sek
Ditt pris 298,00 sek
Vichy Homme Sensi Shave Rasiergel 150 ml
Rek. Pris 137,00 sek
Ditt pris 129,00 sek
Kundservice
Ring oss på (+45) 32 200 200
Verkliga varor
Alla objekt är 100% äkta
Största urvalet
Alltid mer än 10 000 artikelnummer

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans