Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Sacha Juan
Sacha Juan
Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

SachaJuan Stockholm

SachaJuan grundades år 1997 av frisörerna Sacha Mitic och Juan Rosenlind, två erkända frisörer med lång erfarenhet inom hårvård. De öppnade en SachaJuan-salong i Stockholm och blev snabbt en av de mest trendiga, kända och eftertraktade frisörsalongerna i Stockholm. Skapandet av deras eget exklusiva märke av hårvårdsprodukter blev ett naturligt steg i en framgångssaga som SachaJuan är.

År 2003 introducerades de första hårvårdsprodukterna från SachaJuan i Sverige och de blev mycket väl mottagna. Det som gör produkterna unika och intressanta är deras klassiska enkelhet och funktion som harmoniserar med deras höga kvalitet och innovation - väldigt svenskt och passande det vill säga.
Den aktiva ingrediensen, samt teknologin bakom succén heter Ocean Silk Technology. Teknologin kombinerar bland annat två algextrakt; Rhodophycea och Chondrus Crispus. Tillsammans skapar dessa två extrakt ett silkesprotein som tillsammans med andra mineraler och proteiner vårdar håret på djupet och ger det fantastiska resultat. SachaJuan ger dig välvårdat hår och maximalt med glans utan att tynga ner det. Produkter från SachaJuan behandlar alla hårtyper och längder och ger enastående resultat med volym, vård och stabilitet.

Loading...