Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Lakmé
Lakmé
Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Lakmé - Professionel indiskt märke inom kosmetika sedan 1966. Lakmé är resultatet av erfarenhet, passion och kunskap inom kosmetika forskning. Lakmés team består av professionella med ett och samma mål; att lägga deras ansträngningar på detta ambitiösa projekt, som har fört dem närmre visionen om att utveckla egna hårvårds- och skönhetsprodukter.

Lakmé grundades av en familj, som har varit förbundna med frisörer över flera generationer. Verksamheten startades med första målet, att uppnå full kvalitet och därefter utvidga sitt sortimang.

Lakmé byggde redan från början ett högteknologiskt laboratorium, och har sedan dess varit kännetecknad av sin innovation, tekniska expertis och internationella profil. De blev snabbt erkända världen över. De professionella värdesätter kvalitet i produkterna, såväl som deras engagemang i kundservicen och den höga nivån på design och förpackning.
Lakmé ägs av Unilever, och starte som ett 100% dottersällskap av Tata Oil Mills (Tomco). Det är uppkallat efter den franska operan Lakmé, som är den franska formen för Lakshmi, gudinnan för välfärd och som även är känd för sin skönhet. Lakmé startades i 1952 och blev berömt då den dåvarande premiärministern Jawaharlal Nehry bekymrade sig över att indiska kvinnor använde värdefull utländsk valuta för att köpa skönhetsprodukter, därför bad han personligen JRD Tata att framställa produkterna i Indien.
Simone Tata kom till företaget som direktör, och fortsatte därefter att vara ordförande. I 1966 sålde Tata deras aktier i Lakmé Lever till HLL, för 45 miljoner dollars och fortsatte med att skapa Trent och Westside.

Även idag, där de flesta mulitnationella skönhetsprodukterna är tillgängliga i Indien, har Lakmé en speciell plats i de indiska kvinnornas hjärtan.

Loading...