Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SUPER VECKA! | 30% PÅ 18 varumärken

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
HairContrast
HairContrast
Visar 1 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Accessoarer
Extensions
Hårtyp
Alla hårtyper
Fint
Normalt
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

HairContrast - Super hårprodukter till dina extensions

****Nordic HairContrast™ grundades 1999 av två Danska bröder, Michael och Peter Andersen.
Deras idé var att skapa och erbjuda produkter till framgångsrika stylister runtom i hela världen. Vilket resulterade i ett unikt Mode System, som baseras på innovation, utbildning och erbjudandet att en produkt håller högre kvalitet än någon annan som finns i dag. Resultatet blev skapelsen av det nordiska Hair Fashion System™. Hair Fashion System™ är det mest allsidiga och pålitliga hårmode system i hela världen, det är helt enkelt - modern vård för håret.

Sedan 1999 har Nordic HairContrast's engagemang i produktutveckling och kvalitetskontroll, skapat en dittills osedd tillväxt och succé i över 30 länder inom både Europa och resten av världen. I dag har de egna produktionsfaciliteter med mer än 600 medarbetare som hjälper till att fastställa toppkvalitativ produktionsutveckling som hela tiden jobbar med att förbättra produkter och göra de bättre.
HairContrast är en ledande spelare på marknaden när det gäller Extensions och speciellt när det kommer till vård av extensions. HairContrast vårdar dina extensions, och ser till att de inte torkar ut och därmed behåller sin glans och struktur. HairContrast ger också dina extensions mer styrka och bygger upp en längre hållbarhet.

Loading...