Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ MAKE-UP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Bio+
Bio+
Visar 20 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hår Styling Produkter
Hårbotten Spray / Serum
Hårserum
Leave-in Cream
Leave-in Spray
Hårvård
Balsambehandling
Hårbalsam
Schampo
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Fint
Hurt
Normalt
Oljig
Torr
Innehåll
Parabenfritt
Sulfatfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Afrensende
Anti-Frizz
Fukt / Mjukhet
Håravfall
Lugnande
Mot Irritation
Mot mjäll
Reparation / Regenerating
Shine
Utjämning
Volym
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Till Män
Unisex
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Cutrin Bio+ är ett hårvårdsmärke som skapar hårvårdsprodukter utvecklade för att motverka problem med skalp och hårbotten. Bio+ serien är designad för att motverka mjäll, klåda, tidigt håravfall och kraftigt håravfall.
Med Cutrin Bio+ är du garanterad effektiva produkter av hög kvalitet som är välkända inom frisörbranschen. Alla deras produkter genomgår noggranna och grundliga tester för att de ska leva upp till de höga krav som ställs.

Oavsett vilka problem du har finns en Bio+ produkt för dig

De har specialiserat sina produkter inom fyra områden:

  • Active - serien mot mjäll som fungerar på alla hårtyper. Bio+ Active hjälper till att motverka mjäll och överdriven produktion av talg, lindra klåda och skapa balans i hårbotten. 
  • Balance - serien för torr och känslig hårbotten. Bio+ Balance har en lugnande effekt och balanserar hårbotten, motverkar mjäll och fungerar utmärkt för normalt eller färgat hår. 
  • Energen - serien för kvinnors hår och hårbotten. Bio+ Energen förebygger och motverkar tidig hårförlust när det används tillsammans med Bio+ Energen Serum. Dessutom bevarar serien en hälsosam och stabil hårbotten, styrker håret och främjar hårtillväxten.
  • Stimulant - serien som är speciellt utvecklad för att motverka tidigt håravfall hos män. Bio+ Stimulant hjälper till att skapa en hälsosam hårbotten och främja hårtillväxten. Använd Bio+ Stimulant tillsammans med Bio+ Stimulant Serum för bästa effekt.
Loading...