Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Australian Native Botanicals

Australian Native Botanicals

Visar 39 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Kroppsvård
Bodywash
Hårvård
Hårbalsam
Schampo
Hud typ
Alla hudtyper
Hårtyp
Alla hårtyper
Fint
Färgad
Hurt
Torr
Innehåll
Parabenfritt
Silikonfritt
Sulfatfritt
Produktfunktioner
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Reparation / Regenerating
Shine
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Australian Native Botanics lägger stor vikt vid att producera hållbara produkter - både i fråga om kvalitet och miljö.

Grundarna av Australian Native Botanics kommer från familjer som är veganer, vilket återspeglas i produkternas sortiment. Alla produkter är 100% ekologiska, veganska och växtbaserade. Det främsta skälet till detta, är att växtbaserade ingredienser är förnyelsebara och hållbara källor. De är rika på proteiner, vitaminer och antioxidanter som skapar fantastiska resultat. Till skillnad från animaliska ingredienser, är växtbaserade produkter också mycket mildare mot hud, hår och hårbotten, vilket enbart är positivt för dig. Hållbara källor från växter är alltså inte bara vänliga mot dig, utan även mot miljön.

Förpackningar och emballage är aldrig större än vad de behöver vara, och görs endast av återvunnet material. Materialet ska i sin tur också kunna återvinnas, och Australian Native Botanics uppmanar alla att återvinna för att upprätthålla en hållbar miljö och omvärld.

Som grädde på moset testas heller inga produkter på djur. Denna förkärlek till människa, djur och natur är något Australian Native Botanics, är stolta över och frågorna kring hållbarhet och kvalitet kommer ständigt vara aktuell. Kanske är det just därför produkterna blivit så omtalade och omtyckta av människor världen över. Kanske är det därför du klickar hem ett set schampo och balsam - för att du också bryr dig om ekologi och kvalitet.

Loading...