Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% PÅ LUX-MÄRKEN | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Löwengrip
Löwengrip
Visar 59 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Mogen hud
Normal
Torr hud
Ansiktsvård
Day Cream
Hud Lotion / Toner
Mask
Nattkräm
Scrub / Peeling
Serum
Ögonkräm
Cleanser
Cleansing Foam
Cleansing Gel
Make-up remover
Rengöring Oil
Kroppsvård
Bodylotion
Bodyscrub
Bodywash
Innehåll
Parfymfri
Tvålfri
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Anti-Age
Anti-Frizz
Antibakteriell
Antiperspirant
Color Skydds
Energizing
Firming
Fukt
Fukt / Mjukhet
Glow
Heat Skydds
Kylning
Lett hold
Lugnande
Medel Hold
Mot Irritation
Mot mjäll
Mörka cirklar
Pore minimering
Regenerating
Reparation / Regenerating
Rynkor / tunna linjer
Shine
Silver
UV-skydd
Volym
Storlek
Travel Size
Hårvård
Balsambehandling
Hårbalsam
Schampo
Silver Schampo / Balsam
Hårtyp
Alla hårtyper
Fint
Färgad
Hurt
Normalt
Torr
Doft
Roll-On
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Löwengrip Healthy Glow Deodorant 50 ml
177,00 sek
168,00 sek
Löwengrip Eyelighter Eye Cream 15 ml
334,00 sek
317,00 sek
Löwengrip The Serum Facial Serum 30 ml
473,00 sek
449,00 sek
Löwengrip Sensitive Deodorant 50 ml
177,00 sek
168,00 sek
Löwengrip Clean Up Shower Gel 200 ml
192,00 sek
182,00 sek
Löwengrip The Cure Hair Oil 50 ml
295,00 sek
280,00 sek
Löwengrip Long Lasting Shampoo 250 ml
206,00 sek
196,00 sek
Löwengrip The Cure Hair Mask 200 ml
295,00 sek
280,00 sek
Löwengrip Pixie Dust Hairspray 100 ml
117,00 sek
112,00 sek
Löwengrip Count On Me Deodorant 50 ml
177,00 sek
168,00 sek
Löwengrip Good To Go Dry Shampoo 100 ml
117,00 sek
112,00 sek

Löwengrip

Historien - hur det hela började

Isabella Löwengrip utvecklade tidigt ett intresse för skönhet. Efter flera år med svår akne, allergier och astma, hade hon svårt att hitta produkter som passade till hennes behov - effektiva produkter, som skapar balans och fungerar till känslig hud och hårbotten.

Isabellas dröm slog in i 2012, då hon startade Löwengrip Care & Color med sin företagspartner Pingis Hadenius. Idag består LCC av över 50 produkter, och märket säljs av över 1.000 återförsäljare. Alla LCC produkter är utvecklade och producerade i Sverige. Tillsammans med ett team av erfarna kemister, utvecklar Isabella hud- och hårvårdsprodukter skräddarsytt till det nordiska klimatet, och speciellt känslig hud.

Vem är Isabella Löwengrip?

Isabella Löwengrip, också känd som "Blondinbella", är grundare av LCC och en av Nordens största bloggare. Hon är 26 år gammal, och kommer från Stockholm, och är dessutom författare och föredragshållare. I 2005, som 14 åring, startade Isabella bloggen Blondinbella och blev därmed en av Sveriges första inflytelserika personer över sociala medier. I 2010 var Blondinbella.se Sveriges största privata blogg, och hon blev kallad Business Networker of the Year av Business International. Idag har Isabella den störa bloggen i Norden, med mer än en miljon besökande om månaden!

I en ålder av 16 startade hon sitt första sällskap i 2007, Bellme AB. Sedan dess har hon varit redaktör för Egoboost Magazine, suttit med i bestyrelsen för Vj1860, spelat en roll i filmen Orion och har deltagit i många olika underhållningsprogram, både som värd och gäst.

I 2008 deltog Isabella i den svenska utgåvan av Let's Dance. Hon var intervjuare på 2009 MTV Video Music Awards i New York.

Den 31. augusti 2013 blev hon gift med Odd Spångberg. Paret har två barn ihop.

Hon har varit "den mest googlade personen" i Sverige, två gånger faktiskt, som slår självaste Zlatan Ibrahimovic.

Vad är Löwengrip Care & Color?

Löwengrip Care & Color är skönhetsprodukter, som hjälper med att balansera känslig hud, hår och hårbotten. Alla produkterna är producerade från start till slut i Sverige. Löwengrip Care & Color har testat produkterna i ett av världens hårdaste klimat, Norden, där vår hud och hår ska hantera extrema temperaturer; sol, snö och vind, dagligen. Hos LCC har de produkter till att skydda och vårda din hud och ditt hår, oavsett vart du är i världen. Detta är produkter, som verkligen håller deras löfte. Produkter du kan lita på.

LCC kommunicerar produktutvecklingen över sociala medier, där kunderna kan ge tips och komma med idéer på produktegenskaper, doft, förpackning osv. Resultaten är en verklig demokratisk framställningsprocess.

LCC jobbar konstant på att skapa lösningar som är socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart. De har valt att framställa alla produkter i Sverige, vilket betyder att de kan säkra goda arbetsförhållande för både leverantörer och återförsäljare.

Det används enbart noga utvalda ingredienser och milda dofter hos Löwengrip Care & Color, som passar till människor med känslig hud, hårbotten eller allergi.

LCC har enbart professionella återförsäljare, då det enbart säljs via apoteken och professionella hårsalonger, med specifika krav till ingredienser och kvalitet.

Alla LCC produkter och formler är gjorda för att lösa ett problem. Formeln och dofterna skapar unika kombinationer, gjorda från grunden, hela vägen till det färdiga produkt i affären, vilket är väldigt ovanligt i kosmetikindustrin.

Idag är företaget den snabbast växande i den svenska skönhetsindustri, och med ett produktsortiment på över 50 produkter, med mer än 1.000 återförsäljare, hade företaget en omsättning på 35 miljoner svenska kronor i 2016.

Loading...