Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 10%

Karmameju Hands 02 Nurture Gift Set (Limited Edition)

Rek. pris 407,00 sek
Ditt pris 366,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

Inkluderar:

- 1 st. Karmameju FLOW Hand Wash 02,250 ml
- 1 st. Karmameju CHILL Hand Lotion 02,250 ml
- 1 st. Karmameju trä garderob Fragrance

Karmameju FLOW Handtvätt 02 är en riktigt väldoftande tvål som är mild och skonsam mot händerna. Det är med rena eteriska oljor, som rengör varsamt händer, lämnar dem mjuka och med en härlig friskhet. Innehållet i kamomill lugnande och lugnar hudirritationer. Tvålen är naturligt antibakteriella. De omsorgsfullt utvalda ingredienser gör tvålen som lämpar sig för en mycket känslig och ömtålig hudtyp, barn och gravida kvinnor.

Karmameju CHILL Hand Lotion 02 är en mild handkräm, särskilt utformad för ömtålig och känslig hudtyp. Det är med kamomill och orange blomma som lugnar och ger näring åt känslig hud. Krämen fungerar fuktande och läkning, och interaktionen mellan de botaniska konditione stimulerar cellförnyelsen och mättar huden med fukt och näringsämnen.

Karmameju trä garderob Fragrance är en fräsch doft garderob med vackra doftnoter av tall, ceder, citrongräs och granatäpple. Tillsammans ger de en delikat, varm och kryddig doft som gläder sinnena och fyller skåp och lådor. Garderob doft skyddar även kläder från nattfjärilar. Doft påse kan placeras i tøjskabet, i garderoben eller lådor, och se till att kläderna luktar alltid fräsch och ren. Ta bort cellofan och placera påsen på begäran. Skaka påsen för att återaktivera dofter. Doften kommer att pågå i cirka 4 månader.

Find more from this brand:
Loading...