Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% rabatt på alla presentpaket och elektronik!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 24%
Gratis frakt!

Jean Paul GAULTIER Scandal EDP 80 ml (Limited Edition)

1.202,00 sek
902,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

Jean Paul GAULTIER Scandal EDP 80 ml är alla gåvor. Med denna fantastiska parfym insvept i en förtrollande snöboll kommer du att kunna få leendet till en älskas läppar. Det redan vackra injektionsflaskan har fått julstrumporna på, och genom att skaka den lite kan du få snön att falla elegant över den. Denna innovativa förpackning är baserad på ren glädje, jul, kul, god atmosfär och allt det innebär. Känner du någon vars hjärta du vill vinna och vars leende du skulle vilja se strålen när de öppnar din gåva, då är den här definitivt en vinnare.

Jean Paul Gaultier Scandal är en oemotståndlig doft för kvinnor. Denna doft är med läckra anteckningar av färsk honung, gardenia och blodapelsin, som kommer att få dagens karaktär. Och när de mörka tonerna dyker upp, kommer de mer sensuella och förföriska anteckningarna av varm honung och patchouli att bli mer framträdande. Jean Paul Gaultier Scandal är den perfekta doften för den starka och fria kvinnan.

Se allt från detta varumärke:
Loading...