Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

20% Dermalogica - 30% PhilipB - 25% Karmameju - 40% Decleor - 30% Murad - klicka här!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 7%

Hypact Smoothing Serum 150 ml.

1 recensioner
190,00 sek
176,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

powered by google translate

Hypact Smoothing Serum

Hypact har utvecklat en ny fuktgivande ingrediens som fungerar som en fukt depå - nämligen speciella mr2 komplex, som både hindrar håret från att torka ut och samtidigt skydda håret mot fukt. På grund av den unika kompositionen kan Hypact produkter förhindra håret från att torka ut med hjälp av blåstorkning och kemiska behandlingar.

Hypact Smoothing Serum är en utjämnande serum för alla hårtyper. Det ger en långvarig och utjämnings lag, även i fuktiga förhållanden. Serumet fungerar både återställande och mjukgörande utan att tynga håret samtidigt som det förhindrar kluvna toppar. Produkten innehåller värme aktiverad balsam så att håret kommer att känna sig stark, frisk och glänsande.

Användning av Hypact Smoothing Serum:
Applicera i handdukstorkat hår och låt håret antingen lufttorka eller torka av föning. Om du vill ha ett mer glänsande utseende, är det lämpligt att använda en liten mängd Hypact Skydda och Shine Glaze på håret ytan.

Varumärken: Hypact
Loading...