Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

35% KMS - BIOTHERM - KERASTASE

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 14%
Gratis frakt!

ghd V Gold Classic Styler (U)

1.903,00 sek
1.631,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

ghd Gold Classic Styler

Välkända GHD Styler i ny design

Den nya ghd Gold Classic Styler är en uppdaterad version av den klassiska ghd plattången i en ny, mer strömlinjeformad design. Denna nya ghd plattång har en speciell nano-silver beläggning på plattorna som hjälper till att ge ett extra glänsande hår.

Tillverkad av ghd Gold Classic

Den nya ghd Gold Classic har en ny konstruktion som innebär att det är mycket strömlinjeformad än föregående ghd. Samtidigt förbättrar isolationen av tången göras för att göra det enklare och mindre varm på utsidan var du står.

Detta görs utan att kompromissa med kvaliteten och plattången är mycket bra både för hår riktning, men med dess tröskellådor också användas för att skapa vackra lockar.

Nya förbättrade värmeplattor

ghd Gold Classic plattång har nya guld kokplattor, som har blivit ännu mer strömlinjeformad och co-administrerade en nanosilverbeläggning som säkerställer att plattången glider lätt genom håret. Temperatur 185° C.

Ytterligare funktioner i ghd Gold Classic

Liksom sin föregångare, ghd Gold Classic inbyggd spänningsomvandlare som gör det möjligt att använda den var som helst i världen, oberoende av den spänning som finns i eluttagen.

Dessutom finns också inbyggd i viloläge funktion som gör plattången automatiskt stängs av efter 30 minuter om det inte har varit i bruk. ****

Kom ihåg värmeskydd till håret, för att undgå slitage!

Vi rekommenderar ghd Style Heat Protect Spray

Se allt från detta varumärke:
Loading...