Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 3%
Gratis frakt!

ghd Aura Hair Dryer

1 recensioner
Rek. pris 2.107,00 sek
Ditt pris 2.039,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

ghd Aura Professional Hair Dryer tar föningen till en helt ny nivå, och ger dig den ultimata upplevelsen. Oavsett om du vill ha en frisyr med full volym, med den perfekta silkeslena finishen eller bara torrt hår på ett hälsosamt, fint och snabbt sätt, kommer ghd Aura att passa dig!

Med en unika Laminair™-tekniken kan du kombinera styling och föning i en enda super fön. Laminair™-tekniken är en speciell luftteknik som garanterar luftens fart och temperatur så att håret blir mjukt och glansigt.
ghd Aura har också en Cool-Wall™-teknik som ligger som en kylande ring runt fönens öppning. Den skapar en svalkande ring av sval luft runtom den varma luften som maximerar lyft och volymen i håret samtidigt som den låser in din styling medan du arbetar med håret.

Fönen har en tystare, mindre och den mest effektiva motorn än någon annan hårfön tidigare. Den genererar också 17% mindre elektronisk konsumtion vilket gör den mer miljövänlig än tidigare versioner.

Fördelar

  • Ger ett silkeslent och mjukt resultat
  • Minskar risken för friss och flygigt hår
  • Ergonomisk design gör den enklare att arbeta med
  • Justerbar hastighet på två nivåer och tre olika temperaturnivåer inklusive kalluft
  • Extra lång sladd på 4 meter
  • Cool-Wall koncentrator ingår

Obs! ghd Air Diffuser passar inte på ghd Aura Professional Hair Dryer. Och 10% rabatt tillkommer inte på denna produkt. All ev. rabatt är inräknad i angivet pris. 

Se allt från detta varumärke:
Loading...