Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% rabatt på alla presentpaket och elektronik!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 24%

James Read GetTheGlow Gradual Tan Kit (Limited Edition)

282,00 sek
212,00 sek
Mängd

Slutsålt
Beskrivning

powered by google translate

James Read GetTheGlow Gradvis Tan Kit (Limited Edition) är en fantastisk prisbelönt trio. Denna uppsättning består av tre olika brun utan sol produkter, som alla tillför huden avundsvärd glöd och säkerställer noggrann hydrering och ta hand om ansikte och kropp. Med hjälp av denna uppsättning, har du möjlighet att se den goda sommar glöd för både kropp och ansikte. För alla hudtyper.

Inkluderar:

- 1 st. Grad Tan Tan Sova maskkroppen 50 ml
- 1 st. Enchance Tan Accelerator ansikte och kropp 50 ml
- 1 st. Gradvis Tan Tan H2O Mist 30 ml

Gradvis Tan Sleep Mask Tan Body 50ml är en enkel mask för kroppen som ger dig en vacker brun färg när du vaknar. Den innehåller bra ingredienser som aloe vera, gurka och rödalger som tar väl hand om din hud. Night Cream mjukar upp och återfuktar huden. Läs hela beskrivningen [här] (https://nicehair.dk/james-read-overnight-tan-sleep-mask-tan-body-50-ml.html)

James Read Förbättra Tan Accelerator 50 ml är en lotion som är utformad för att främja hudens naturliga bruningsproces. Det innehåller aktiva ingredienser som stimulerar hudens egen produktion av melanin, vilket ger en djupare och varaktig solbränna. Det är idealiskt att använda före, under och efter en semester, för att maximera och förlänga din brun färg. Innehåller inga parabener eller parfym. Läs hela beskrivningen [här] (https://nicehair.dk/james-read-enhance-tan-accelerator-50-ml.html)

James Read Gradvis Tan Tan H2O Mist 30 ml är en stor fukt spray med den självgarvning effekt som är berikad med rent rosenvatten. Det ger ett progressivt brunare effekt, så att successivt byggt upp en djupare färg för varje applikation. Dag efter dag bygger upp en naturlig lyster och glöd. Sprutkylning är idealisk som en makeup inställning spray, eller som en makeup primer. Rose vatten arbetar för att minska tecken på åldrande, medan vitaminer och mineraler ger en uppfriskande uppsving på huden vätskesystem. Läs hela beskrivningen [här] (https://nicehair.dk/james-read-gradual-tan-h2o-tan-mist-30-ml.html)


Se allt från detta varumärke:
Loading...