Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Januari försäljning - spara upp till 80%

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Spara 66%

American Crew Classic Kit (Limited Edition)

420,00 sek
140,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

American Crew Classic Kit (Limited Edition) är en otroligt läcker herrdräkt. Den innehåller 2 fantastiska produkter från American Crew som säkert kommer att falla i varje mans mark. Den innehåller det klassiska Daily Shampoo, som åtföljs av den klassiska Daily Conditioner - både för vardagligt bruk och dessutom har en helt fantastisk och maskulint doft. Detta klassiska kit är perfekt för dig som bara vill ha det bästa för håret, eller för de som vill ge den perfekta värdgåvan, till mannen som aldrig vill kompromissa.

Satsen innehåller:

- American Crew Daily Shampoo 250 ml
- American Crew Daily Conditioner 250 ml

American Crew Daily Shampoo är ett bra herrschampo som är perfekt för vardagligt bruk. Det är lämpligt för normalt / oljigt hår och hårbotten och innehåller naturliga extrakt av rosmarin och timjan som ger näring och återfuktning av håret. American Crew Daily Shampoo har en maskulin och frisk doft som ger en uppfriskande, uppfriskande och uppfriskande hårbotten samt stärker håret med veteprotein. Se mer [här] (https://nicehair.dk/american-crew-daily-shampoo-250-ml.html)

American Crew Daily Conditioner är ett underbart uppfriskande och stimulerande balsam. Den innehåller bland annat rosmarin och timjan extrakt som upprätthåller en frisk hårbotten och ger fukt i håret. Se mer [här] (https://nicehair.dk/american-crew-daily-conditioner-250-ml.html)

Se allt från detta varumärke:
Loading...